بهترین شیوه برای تهیه میوه خشک

بهترین شیوه برای تهیه میوه خشک

خشک کردن میوه از زمان های قدیم در بین انسان ها رایج بوده اما با گذشت زمان روش های جدیدتر و اصولی تر جایگزین روش های قدیمی گردیده است. به طوری که امروزه می توان میوه های متنوع را خشک و مورد استفاده قرار داد. تهیه میوه خشک تبدیل حالت ظاهری میوه طبق فرایندی از حالتی به حالتی دیگر گفته می شود.. خشکبار یا خشکه‌بار یا میوه خشک Dried fruit به میوه‌های خشک شده و برخی مغز دانه‌ها گفته می‌شود. مغز دانه‌هایی مانند پسته، بادام، فندق، گردو خشک و میوه‌های خشک مانند کشمش، کشمش سبز، کشمش سبز تیزابی، برگهٔ آلو بخارا، قیسی خشک، برگه هلو، برگه زردآلو ، برگه آلو، برگه آلوچه و برگه آلبالو، خرما، انجیر خشک. خشکبار جزو آجیل حساب نمی‌شود.

 

چرا باید میوه خشک شده تهیه کنیم؟

  • میوه‌ های خشک شده فضای کمتری نسبت به میوه ‌های تر نیاز دارند.
  • میوه‌ خشک شده را می‌توان بیرون از یخچال نگهداری کرد.
  • این نوع میوه ها جایگزین مناسبی برای تنقلات مضر برای بدن هستند.
  • در صورت مصرف به اندازه، میوه‌های خشک شده چاق‌کننده نیستند.
  • میوه‌های خشک شده سبک هستند و تنقلات رژیمی و خوشمزه برای سفر به‌ حساب می ‌آیند.
  • این میوه‌ها را می‌توانید در تهیه انواع کیک و دسرها و سالاد های خوشمزه استفاده کنید.
  • با خشک کردن میوه ‌های فصلی می‌توانید همیشه به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

 

طرز تهیه میوه خشک

 

روش خشک کردن میوه

خشک کردن میوه ها مدت زمانی است که دربین خانم ها بسیار ترویج یافته است و این عمل نوعی هنر محسوب می شود.

روش خشک کردن میوه از طریق گوناگون در بین کدبانوهای عزیز مرسوم می باشد که به طور عمده به دوبخش خشک کردن میوه به صورت طبیعی و خشک کردن میوه توسط دستگاه میوه خشک کن شامل می گردد.

اما این گفته دال بر این نمی باشد که خشک کردن میوه فقط به میوه های موجود در منزل تان اتلاق می گردد بلکه خشک کردن میوه می تواند فرایند خشک کردن میوه های یک یا چند مزرعه را شامل گردد که امروزه می توان نوعی راه کسب درامد تلقی گردد.

از لحاظ پزشکی دارای ویتامین های زیادی از گروه خانواده ویتامین ب را شامل می شود.

قابل ذکر است که مواد مغذی چون کلسیم, آهن, مس, سدیم و دیگر مواد معدنی را در بر دارد. هنگام خشک کردن میوه باید این نکته را مد نظر داشته باشید که روش خشک کردن میوه باید به درستی انجام گیرد و همه ی میوه ها قابلیت خشک کردن را ندارند و تنها میوه هایی نظیر کیوی, انگور, پرتقال, گلابی, انجیر, موز, انبه, زردآلو, هلو, آلو و سیب را می توان خشک کرد.

ادامه مطلب
طرز تهیه و خشک کردن سیب با دستگاه خشک کن

در ادامه با ما مطالب آموزنده ما همراه باشید تا شما را با راه کارهای خشک کردن انواع میوه و انواع وسایل کاربردی در تهیه میوه خشک آشنا کنیم.

 

دستگاه میوه خشک کن

 

دستگاه تهیه میوه خشک

همانطور که در مطلب قبلی گفته شد خشک کردن میوه به دو روش طبیعی و دستگاهی انجام می شود.

که این دو روش با استفاده از فر, به وسیله دستگاه میوه خشک کن و خشک کردن با آفتاب صورت می پذیرد. از مزیت های خرید میوه خشک می توان به مواردی چون نگهداری طولانی مدت میوه ها بدون گذاشتن در یخچال و استفاده هرگونه میوه در فصل های متفاوت نام برد.

شما از طریق فرایند خشک کردن میوه ها می توانید میوه های تابستانی همانند آلو و آلبالو را که در دیگر فصول همچون فصل زمستان موجود نیستند مصرف کنید.

امروزه کار خشک کردن میوه ها محدود به منزل نیست بلکه یک نوع حرفه و منبع درامد برای بیشتر افراد محسوب می گردد و علاوه بر محصول خانگی توسط کارگاه های زیادی انجام می گردد و به راحتی در بازار عرضه و در دسترس متقاضیان می باشد.

امروزه خرید میوه های خشک در بین اقشار جامعه همچون دیگر خشکبار به صورت آماده بسیار مرسوم شده است و کمتر کسی را می توان یافت که در زندگی ماشینی خود دست به خشک کردن میوه به صورت طبیعی بزند.

از این جهت کارخانجات بسیاری پا به عرصه تولید گذاشته و با تولید میوه های خشک درامد های کلانی را به جیب می زنند.

به صورتی که طی سال های گذشته کشور هایی چون تایلند با وارد کردن این محصول به ایران درامد های زیادی را کسب می کردند اما خوشبختانه با پیشرفت تکنولوزی و تولید دستگاه های میوه خشک کن مدرن عرصه رقابت برای کشور های دیگر تنگ تر شد.

ادامه مطلب
بسته بندی مدرن میوه خشک

 

دستگاه خشک کن میوه

 

چند نکته مهم در تهیه میوه خشک

اگر چرخی در آجیل فروشی ها یا خواروبار فروشی ها بزنید سبد های پرشده از میوه های خشک شده را خواهید دید که هر کدام با رنگ های متنوع چشم هر بیننده را به خود جذب و دهن هر بیننده ای را آب می اندازد اما ممکن است با دیدن قیمت میوه خشک درج شده بر روی محصولات یا در نظر گرفتن اصول بهداشت از خرید کردن منصرف شده باشید و به فکر خشک کردن میوه در خانه خود بیوفتید.

چند نکته مهم در تهیه خشکبار: قبل از دست به کار شدن اول باید بدانید که چه میوه هایی را می توان خشک کرد میوه هایی چون آناناس و میوه هایی که پوست ضخیم و آب زیادی دارند را نمی توان خشک کرد.

دوم اینکه میوه های انتخابی برای تهیه میوه خشک نباید پلاسیده یا خراب باشند زیرا بعد از خشک شدن طعم بد و حالت گندیدگی به خود می گیرند.

سوم اینکه اگر در هوای آزاد قصد درست کردن میوه های خشک را دارید باید تکه های میوه را پس از شستن خشک و به اسلایس های باریک تبدیل و در ظرفی که کف آن نایلونی پهن کرده اید در  معرض نور خورشید بگذارید. نکته چهارم این است که مدت زمان در نظر گرفته برای تهیه میوه های خشک بین 7 تا 8 ساعت می باشد که میوه ها به نحو احسنت خشک و حالت چیپسی و شکننده به خود نگیرند.

نکته پنجم در مورد تهیه میوه خشک سیب این است که سیب در مجاورت با هوای آزاد حالت سیاه رنگ به خود می گیرد و رنگ اولیه خود را از دست می دهد بنابر این بهتر است تکه های سیب را با نوک انگشتتان به مقداری آب لیمو آغشته کرده سپس خشک کنید.

برای خوش طعم کردن یا طعم لواشکی دادن به میوه خشک شده می توانید بعد از تکه کردن میوه ها آن ها را در مقداری ترکیب آب و نمک بگذارید و سپس خشک کنید. همانطور که ذکر شد خرید و فروش میوه خشک امروزه در میان مردم رایج شده است و کارخانجات زیادی را در این زمینه به وجود آورده است که از طریق تولید و فروش میوه خشک سود بسیار بالایی را عاید این صنعتگران کرده است.

ادامه مطلب
طرز خشک کردن آلوچه با دستگاه خشک کن آلوچه

چروک شدن میوه خشک

میوه هایی که با روش های سنتی مانند استفاده از نور آفتاب و یا با بخاری و شوفاژ خشک می شوند، چروک و جمع می شوند. در حالیکه در دستگاه میوه خشک کن، میوه ها به صورت یکدست و صاف خشک می شوند.

 

دستگاه میوه خشک کن کوهیتر

 

 

نحوه‌ نگهداری میوه‌ خشک شده

نحوه نگهداری و استفاده از میوه های خشک شده به صورت زیر است؛

  1. نگه داری در یک ظرف درب ‌دار و در مکان خنک

اگر میوه‌ها را در یک ظرف درب ‌دار و در مکان خنک نگه دارید، به مدت 9 تا 12 ماه قابل استفاده می‌ مانند. میوه‌های خشک بسته‌بندی شده زمانی که باز می‌شوند، باید زودتر مصرف شوند‌.

  1. از میوه‌های خشک شده در کیک‌پزی و آشپزی استفاده کنید

میوه‌های خشک شده را می‌توانید به‌تنهایی میل کنید یا از آن‌ها در تهیه‌ی کیک‌ها، بیسکویت‌ها، سالادها و خوردنی‌های مختلف استفاده کنید.

انواع دستگاه تهیه میوه خشک

شاید برای شما پیش آمده باشد که با دیدن قیمت میوه های خشک در بازار به فکر راه انداختن کسب و کاری هرچند پر درامد اما پر زحمت افتاده باشید. راه انداختن این گونه کسب و کارها احتیاج به وسایلی کاربردی و اصولی دارد که ممکن است با حساب و کتابی سر انگشتی از فکر این کار منصرف شوید.

دست نگه دارید راه حل مشکل شما در دستان ماست ما با ارائه محصولات کاربردی خود مشکل پیش پای شما را برداشته ایم. دیگر نیازی به اختصاص تعداد زیادی نیروی انسانی برای تولید این گونه از محصولات نیستید کافیست سری به سایت گروه صنعتی کوهیتر بزنید و با انواع دستگاه تهیه میوه خشک تولیدی ما آشنا شوید و با جلوگیری از پرداخت هزینه های گزاف کار تولید میوه های خشک را با قیمتی پایین تر از قیمت میوه های خشک موجود در بازار انجام دهید.

دستگاه های خشک کن کوهیتر در انواع مختلف دستگاه خشک کن خانگی، دستگاه خشک کن نیمه صنعتی و دستگاه خشک کن صنعتی طبق سلیقه و نیاز مشتریان خود طراحی و به بازار عرضه کرده است. شما میتوانید دستگاه مدنظر خود را از وبسایت کوهیتر خریداری نمایید.

امتیاز

دیدگاه شما

برای اطلاع از آخرین اخبار و جشنواره های ما در خبرنامه ما عضو شوید

شماره تماس : 02171057885

ایمیل : info@coheater.com

آدرس : آذربایجان غربی – ۵ کیلومتری جاده فسندوز (چهاربرج) روبروی cng هاتفی

هیتر های صنعتی و کارگاهی 09037125648

پیگیری سفارشات دستگاه های خانگی ۰۹َ۹۱۵۷۹۸۶۳۸

پیگیری دستگاه های صنعتی ۰۹۰۳۷۱۲۵۶۴۸

بخش فروش ۸ تا ۲۱

بخش خدمات پس از فروش ۹ تا ۲۱

بخش پیگیری سفارش ۹ تا ۱۴

کلیه حقوق این سایت متعلق به کوهیتر می‌باشد.

طراحی و توسعه توسط داده رایا

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.