دراین مقاله از وبسایت کوهیتر به بررسی هیترهای کارگاهی میپردازیم .
هیترهای کارگاهی ابزارهای مفیدی هستند که برای گرم کردن فضاهای بزرگ مانند کارگاه ها، انبارها یا گاراژها استفاده می شوند. این دستگاه ها می توانند با انواع مختلف سوخت، از جمله گاز طبیعی، پروپان، برق یا حتی روغن سوخته شوند. هنگام انتخاب یک هیتر کارگاهی، باید به چندین عامل توجه کرد، از جمله اندازه فضایی که قرار است گرم شود، نوع سوخت مورد استفاده، و میزان صدای تولید شده توسط دستگاه. همچنین باید به خصوصیات ایمنی نظیر سنسورهای اکسید کربن و قطع خودکار در صورت برخورد یا سقوط دستگاه توجه کرد.
هیتر های کارگاهی یکی از تجهیزات گرمایشی پرکاربرد هستند که در محیط های مختلف برای تامین گرما استفاده می شوند1. هیتر ها برای تولید گرما بدون اتصال به سیستم گرمایشی ساختمان و عدم نیاز به لوله کشی یا کانال کشی به گرم کردن محیط می پردازند. منبع تامین انرژی در هیتر برق، گاز یا گازوئیل است. این دستگاه با توجه به این که در هر محیطی نیاز به هوای گرم است، معمولاً برای تامین گرما در منازل مسکونی، تجاری، گلخانه ها، مرغ داری ها، کارگاه های صنعتی، سالن های رشد قارچ و سالن های طبخ غذا استفاده می شود.
برخلاف سایر روشهای گرمایش، هیتر تابشی به دلیل مصرف پایین گاز از لحاظ اقتصادی بسیار به صرفه بوده و گرمای ساطع شده از آن مطلوبتر از دیگر روشهای گرمایش است. همچنین، هیتر تابشی معمولاً از سقف آویزان شده و فضای سطح را اشغال نمی کند.
بسته به نوع منبع تامین انرژی، هیتر صنعتی و کارگاهی در مدلهای مختلف تولید می شود. بعضی از نوعهای آن شامل:
هیتر تابشی: به دليل مصرف پائين گاز از لحاظ اقتصادي بسيار به صرفه بوده و گرماي ساطع شده از آن مطلوبتر از ديگر روشهاي گرمايش است.
هيتر برقي: با دريافت انرژي برق و تبديل آن به حرارت از طريق المان، محيط اطراف خود را گرم ميکند و گرماي توليد شده به وسيله فنهاي داخل دستگاه در محيط پخش ميشود.
جت هيتر: جت هيترو نوع قويترو جديدي از هيترو است که باافزائش قدروسيلانده باد و همچنين ظروف حارتي بالاترو جوابگويانوعانواع محيطهاسصنعتي وکارگاهي و حتي سولهپروش حيوانات و گلخانههاس.
هیتر تابشی یکی از تجهیزات گرمایشی پرکاربرد هستند که در محیط های مختلف برای تامین گرما استفاده می شوند که برای تولید گرما بدون اتصال به سیستم گرمایشی ساختمان و عدم نیاز به لوله کشی یا کانال کشی به گرم کردن محیط می پردازند. منبع تامین انرژی در هیتر برق، گاز یا گازوئیل است.
همچنین، هیتر تابشی به دلیل مصرف پایین گاز از لحاظ اقتصادی بسیار به صرفه بوده و گرمای ساطع شده از آن مطلوبتر از دیگر روشهای گرمایش است. همچنین، هیتر تابشی معمولاً از سقف آویزان شده و فضای سطح را اشغال نمی کند.
تابش مستقیم بر روی اجسام و اشیا: هیترهای تابشی مستقیما گرما را به جسم مورد نظر میتابانند.صرفه جویی در زمان: هیترهای تابشی روش گرمایش آنی و سریع دارند و در مدت زمان کوتاهی محیط مورد نظر را گرم می کنند.پایین بودن هزینه نگهداری: هزینه نگهداری این نوع هیترها نسبت به سایر هیترها کمتر است.کیفیت بالای محصولات تولیدی با استفاده از هیتر تابشی صنعتی.امکان استفاده در فضای باز: هیترهای تابشی گزینه مناسبی برای گرم کردن فضاهای باز مانند رستورانها، ورزشگاهها، و سولهها در زمستان به شمار میروند.صرفه جویی در انرژی الکتریکی.افزایش ایمنی.بی صدا بودن هیتر تابشی: هیترهای تابشی صنعتی در مقایسه با دیگر هیترها بسیار کم سر و صدا هستند.
هیتر برقی یکی از تجهیزات گرمایشی پرکاربرد است که در محیط های مختلف برای تامین گرما استفاده می شود. منبع تامین انرژی در هیتر برق است. با دريافت انرژي برق و تبديل آن به حرارت از طريق المان، محيط اطراف خود را گرم ميکند و گرماي توليد شده به وسيله فنهاي داخل دستگاه در محيط پخش ميشود.
آلودگی محیطی ندارد: هیترهای برقی هیچ گاز آلایندهای تولید نمیکنند، بنابراین برای محیطهای حساس به آلودگی مانند گلخانهها مناسب هستند.
پرتابل بودن: شما میتوانید هیتر برقی را به راحتی در هر نقطه از منزل یا محل کار خود قرار دهید.
بدون محدودیت: در هر مکانی که به الکتریسیته دسترسی داشته باشید، میتوانید از هیتر برقی استفاده کنید.
صدای کم: هیترهای برقی معمولاً صدای کمتری نسبت به سایر انواع هیترها دارند.
کاربرد آسان: استفاده از هیتر برقی معمولاً سادهتر است و نیاز به تامین سوخت خاص یا لولهکشی ندارد.
صرفهجویی در انرژی: بعضی از هیترهای برقی با تکنولوژی پیشرفته، قابل تنظيم و صرفهجويي در مصرف انرژي هستند.
گرمای یکنواخت: با توجه به فن دمندهای که در آن وجود دارد، محيط را به صورت يكنواخت گرم ميكند.
با این حال، لازم است توجه داشت که هزینه برق ممکن است در بعضی مناطق بالاتر باشد و همچنین همواره باید به امکانات و شرایط خاص خود توجه کنید.
هیتر تابشی یکی از تجهیزات گرمایشی پرکاربرد هستند که در محیط های مختلف برای تامین گرما استفاده می شوند.که برای تولید گرما بدون اتصال به سیستم گرمایشی ساختمان و عدم نیاز به لوله کشی یا کانال کشی به گرم کردن محیط می پردازند. منبع تامین انرژی در هیتر برق، گاز یا گازوئیل است. این دستگاه با توجه به این که در هر محیطی نیاز به هوای گرم است، معمولاً برای تامین گرما در منازل مسکونی، تجاری، گلخانه ها، مرغ داری ها، کارگاه های صنعتی، سالن های رشد قارچ و سالن های طبخ غذا استفاده می شود.
جت هیترها از جمله مهمترین تجهیزات گرمایشی در مکان هایی همچون مرغداری ها، کارگاه ها، سالن های صنعتی و … مورد استفاده قرار میگیرند. جت هیترها در دو نوع اگزوز دار و بدون اگزوز تولید میشوند. همچنین این دستگاه ها در مدل های گاز سوز، گازوئیلی، دوگانه سوز و برقی طراحی میگردند1. جت هیترها بر خلاف سایر دستگاه های قدیمی مزایای زیادی دارند. از جمله بارزترین مزایای این نوع سیستم ها باید به مصرف سوخت پایین و راندمان بالای تولید گرما در آنها اشاره کرد.
انتخاب بهترین نوع سوخت برای هیتر کارگاهی بستگی به چندین عامل دارد.
برق: هیترهای برقی معمولاً راحتتر و کارآمدتر هستند.
گاز طبیعی: هیترهای گاز طبیعی گزینهای قدرتمند برای گرمایش ارائه میدهند1. همچنین، هیترهای گاز طبیعی معمولاً برای فضاهای بزرگتر مناسبتر هستند.
پروپان: هیترهای پروپان نیز گزینهای قدرتمند برای گرمایش ارائه میدهند.
دیزل و کروزن: این نوع هیترها نیز گزینههای قدرتمند برای گرم کردن فضا ارائه میدهند.
بنابراین، شما باید منابع برق موجود در کارگاه خود و هزینههای عملکرد طولانی مدت را در نظر بگیرید تا تصمیم بگیرید کدام نوع سوخت برای نیازهای خود بهینه است.
بهینهسازی هیترهای کارگاهی میتواند به معنای استفاده بهینه از انرژی، کاهش هزینهها و افزایش کارایی باشد. برخی از راهکارهای ممکن عبارتاند از:
انتخاب نوع مناسب هیتر: انتخاب نوع هیتر بستگی به نوع کارگاه و نیاز گرمایشی دارد. برای مثال، هیترهای برقی ممکن است برای فضاهای کوچکتر مناسب باشند، در حالی که هیترهای گاز طبیعی یا پروپان ممکن است برای فضاهای بزرگتر مناسب باشند.
تنظیمات دما: تنظیم دقیق دمای هیترهای کارگاهی میتواند به کاهش مصرف انرژی کمک کند.دمای هیتر را میتوان باتوجه به دمای ساختمان تنظیم کرد.
نگهداری و تعمیرات: همانطور که با بسیاری از تجهیزات صنعتی، نگهداری منظم و تعمیرات مورد نیاز میتواند به حفظ عملکرد بهینه هیتر کمک کند.
بهینهسازی زمان: استفاده از هیتر فقط در زمانهایی که کارگاه در حال استفاده است، میتواند به صرفهجویی در انرژی کمک کند.
بهینهسازی فضای کارگاه: عایقبندی مناسب و جلوگیری از نشت حرارت میتواند به کاهش نیاز به گرمایش کمک کند.
لطفاً توجه داشته باشید که هر چنین تصمیمات بهینهسازی بستگی به شرایط خاص هر کارگاه دارد.